Lup de mare la cuptor

de Gusti in Peste, 16 Sep 2009 | 22012 vizualizari

 

Un peste foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti lup de mare (sea wolf)
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 rosie
  • 1 lamiie
  • sare, piper
  • 4 cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lup de mare la cuptor:

Ceapa se toaca marunt, la fel patrunjelul, iar lamiia si rosia se taie felii.

Se umplu pestii cu bucatele din ceapa maruntita, verdeata si o felie de lamiie.

Deasupra se pun felii de rosii si de lamiie si se invelesc in folie de aluminiu.

Se baga in cuptorul incins (180 grade) circa 45 de minute.

Cartofii se curata si se taie jumatati. Se pun intr-o tava, se ung cu putin unt, putin rozmarin, sare, piper si se dau la cuptor circa 40-45 minute (pina se rumenesc)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lup de mare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Hansa 1

17.09.2009, 12:38

Orice, numai peste sa fie. Eu si sotul meu mancam peste zilnic, in special la cina. O sa postez intr-o zi reteta mea de plachie, foarte buna.

Bucataras 1

20.09.2009, 10:07

Hansa, plachie

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou la cuptor