Prima data se face salamul de biscuiti. Asadar, biscuitii se zdrobesc, cu facaletul ori la robotul de bucatarie, apoi se pun intr-un bol, iar peste ei se pune atat iaurtul cat si cacao si se framanta bine, iar daca e nevoie si mai adauga si cele 2 linguri de lapte.Din compozitie se fac patru bucati de salam, doua mai mari si doua mai mici.Apoi, fiecare bucata de salam se inveleste in folie alimentara si se dau la frigider pentru cel putin 2h.Inainte de a da cu glazura, salamul de biscuiti, se pune in varful fiecarei bucati de salam, un pinoli, sau o jumatate de migdala.
Apoi, se iau din frigider 2 bucati de salam, care se dau cu glazura de ciocolata alba. Glazura se pune de sus, iar cu lingura sau cu pensula se ung toate extremitatile...nu trebuie sa iasa perfect neteda!!!
Inainte de a da cu glazura, salamul de biscuiti, se pune in varful fiecarei bucati de salam, un pinoli, sau o jumatate de migdala.
Apoi, se iau din frigider 2 bucati de salam, care se dau cu glazura de ciocolata alba. Glazura se pune de sus, iar cu lingura sau cu pensula se ung toate extremitatile...nu trebuie sa iasa perfect neteda!!!Cu ciocolata trebuie lucrat, foarte rapid ca altfel se intareste!Dupa, se pune la topit la microunde cealalta cantitate de ciocolata, iar cand e lichida se pune colorant rosu... sau ce culoare doriti, evident.Apoi, cu glazura rezultata se dau celelate 2 bucati de salam. Lumanarile rezultate, se mai dau la frigider pana se usuca.Sarbatori fericite!