Lipii umplute cu branza indiana si legume in sos Jalfrezi

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 8 Sep 2018 | 2122 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame branza Paneer
  • 1 ardei verde
  • 1 rosie
  • 1 bucata de 2 cm de ghimbir proaspat
  • 1 lingurita seminte cumin
  • 70 grame pasta de tomate
  • 2 linguri Ketchup
  • 1 lingurita coriandru pudra
  • 1 lingurita piper Cayenne
  • 1/8 lingurita turmeric pudra
  • 1/2 lingurita garam masala (mix de condimente)
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
  • patrunjel/ coriandru proaspat pentru servit
  • cateva lipii/tortilla
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipii umplute cu branza indiana si legume in sos Jalfrezi:

Se taie branza in batoane. Ceapa, rosia si ardeiul se taie julienne, iar ghimbirul se da pe razatoarea mica.

Se incalzeste 1 lingura de ulei intr-un wok/ tigaie la foc mediu si se prajeste branza pe toate partile pana devine aurie, usor bruna. Se transfera pe o farfurie. 

Se incalzeste 1/2 lingura de ulei in acelasi wok si se adauga ceapa, rosia, ghimbirul si ardeiul. Se soteaza 2 minute. Se transfera pe o farfurie.

In acelasi wok, se adauga restul de ulei impreuna cu semintele de cumin si se lasa cateva secunde, apoi se adauga pasta de tomate. Se soteaza 1-2 minute. Se adauga condimentele pudra si se mai soteaza 1 minut. Se adauga ketchupul si sare si se amesteca bine. Se adauga legumele si branza inapoi in wok si se amesteca bine, apoi se adauga sucul de lamaie. 

Intre timp, se incalzesc lipiile pana devin maleabile. Se umplu cu mixul obtinut anterior si patrunjelul tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipii umplute cu branza indiana si legume in sos Jalfrezi" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Budinca de broccoli, sparanghel si ciuperci cu branza feta