Lipie margherita

de Oana in Pizza, 22 Iun 2010 | 12703 vizualizari

 

Extraordinar de buna, satioasa si oarte repede de pregatit!

 

INGREDIENTE

  • lipii
  • rosii
  • mozzarella
  • cascaval
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie margherita:

Lipiile se taie pe jumatate, o lipie de persoana este suficient. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Mozzarela, cascavalul si rosiile se taie felii subtiri. Se aseaza peste lipie felii de mozzarela, apoi feliile de rosii si deasupra cascavalul. Se presara cu busuioc uscat si se pune tava in cuptor, la foc mediu, pana se topeste cascavalul si incepe sa se rumeneasca usor. Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie margherita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

diana_k 1

05.07.2010, 12:59

pizza cu lipii nu m-am gandit...super ideea.

madi_marin 1

05.07.2010, 13:21

foarte interesant.... pentru amatorii de blat subtire.....o lipie este perfecta...

Corinuta 1

05.07.2010, 13:36

Imi ploua in gura...cum de n-am vazut-o pana acum?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza alsaciana