Lipie cu ciuperci, porumb si cas

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2011 | 7353 vizualizari

 

De foarte multa vreme doream sa gatesc lipie umpluta, insa nu am gasit in magazin foi de lipie si de distrat cu framantat aluat, chiar nu aveam pofta. Intruna din zilele trecute, am gasit la Penny Market lipii, bineinteles ca am cumparat.

 

INGREDIENTE

  • Foi de lipie(eu am avut nevoie de 4 foi)
  • Pt umplutura:
  • 50 g salam,
  • 50 g ciuperci champignion,
  • 2 linguri porumb,
  • 4 frunze salata verde,
  • sare,
  • piper,
  • rosii,
  • 2 linguri de cas de oaie razuit,
  • unt.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie cu ciuperci, porumb si cas:

Salamul taiat cubulete mici, se pune intr-o tigaie si se prajeste in putin unt timp de 3 minute. Se adauga ciupercile spalate, taiate felii, le sotam vreo alte 3 minute, adaugam porumbul scurs de zeama, piperam, saram, amestecam usor si stingem focul.

Intre timp intr-o alta tigaie unsa cu ulei, se incalzesc foile de lipie pe ambele parti. Pe fiecare foaie punem putin ketchup (se poate si fara), o frunza de salata daca va place, apoi umplutura, presaram putin cas si impaturim lipia. Este foarte gustoasa si satioasa.

TIPS-URI

1

Cand incalziti lipia, sa fiti pe langa aragaz, se incalzeste f. repede.

2

Cantitatile le stabileste fiecare in functie de nr de portii de care are nevoie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie cu ciuperci, porumb si cas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Picanterii