Limba soacrei

de Rahela Velicu in Mancaruri de legume, 26 Iul 2017 | 7304 vizualizari

 

 Ce denumire amuzanta! :))

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 4 linguri de maioneza
  • 4-5 catei de usutoi
  • 2 rosii
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba soacrei:

Mai intai, spalam vinetele si le taiem felii cat mai subtiri. Le dam un praf de sare. Le frigem pe gratar sau in tigaie.

Amestecam maioneza cu usturoi pisat si adaugam sare. 

Ungem fiecare felie de vanata cu maioneza, adaugam o felie de rosie si rulam.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca vi se par gretoase cu maioneza, le puteti umple cu crema de branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba soacrei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi noi