Leustean in otet la borcan

de Valclaudia in Conserve, 24 Iul 2013 | 29423 vizualizari

 

ne pregatim usor de iarna... ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura "zdravana" de frunze de leustean
  • 1 lingurita cu varf de sare
  • 100ml otet

Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Leustean in otet la borcan:

Spalam frunzele de leustean, le curatam de pe codite si le asezam impreuna cu sarea si otetul in robot.

Le tocam pana se maruntesc si obtinem un amestec care contine lichid cat sa acopere frunzele maruntite si umplem un borcan de 360 gr.

Acoperim borcanul cu un capac si il asezam in camara cu gandul la ciorbitele pe care le vom prepara la iarna....

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Leustean in otet la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

alilianaa 1

24.07.2013, 23:17

de luat aminte..

Ela68 1

24.07.2013, 23:20

buna si varianta asta, o s-o incerc

mihaelar63 1

29.06.2024, 15:04

O sa incerc !!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei bulgaresti cu telina in otet