Legume la cuptor cu couscous si pulpe de pui

de katty in Pui, 7 Feb 2020 | 4928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mare
  • 100 gr fasole verde lata congelata
  • 100 gr conopida congelata
  • 100 gr broccoli congelat
  • 100 gr naut fiert
  • 150 gr rosii congelata
  • 1 ardei gras taiat cubulete
  • 2 linguri couscous
  • patrunjel verde tocat fin pentru decor
  • sare
  • piper
  • 3 foi de dafin
  • ierburi de provence
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor cu couscous si pulpe de pui:

In uleiul incins punem la prajit pulpele curatate, spalate si scurse bine.

Cand pulpele s-au rumenit pe ambele fete, le scoatem intr-o farfurie.

In uleiul incins punem ceapa tocata fin, apoi  morcovul curatat si taiat semirondele. Cand ceapa si morcovul s-au inmuiat usor, adaugam rosiile si foile de dafin. Punem capacul si lasam ca rosiile sa se inmoaie.

Adaugam si restul legumelor, punem pulpele deasupra si acoperim cu apa calduta. 

Adaugam sare, piper, ierburi de provence si dam vasul la cuptor pana legumele se inmoaie si zeama a scazut, dar nu a de tot.

Adaugam couscous-ul si mai lasam 5 minute la cuptor.

Servim fierbinte decorat cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor cu couscous si pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cous-cous cu legume si pui