Legume cu carne la cuptor

de Lau in Porc, 9 Sep 2014 | 4268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de porc
  • 2 dovlecei
  • 4 rosii
  • sare
  • piper
  • 2 catei usturoi
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume cu carne la cuptor:

Carnea o taiem bucati dupa care o condimentam cu sare si piper,acoperim cu folie alimentara si dam la rece 30 minute

Intre timp curatam dovleceii si ii taiem felii,rosiile le spalam si le taiem felii,

Intr-un vas termorezistent uns cu ulei adaugam carnea si deasupra adaugam felii de rosii si dovlecii,asezate alternativ,

Adaugam felii de usturoi,stropim cu putin ulei dupa care adaugam sare si piper dupa gust,adaugam o crenguta de cimbru si dam vasul la cuptor cca o ora,(facem proba la legume cand sunt gata)

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa imbracata in verdeata la cuptor