Legume cu carnaciori de bere

de pity19 in Mancaruri de legume, 4 Iun 2014 | 2914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carnaciori de bere
  • 3 morcovi mici
  • 2 maini mazare proaspata
  • 5 rosii
  • 3 cartofi
  • oregano
  • chilli
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume cu carnaciori de bere:

Spalat  curatat , tocat : Clatim bine legumele ; Curatam cartofii , morcovii de coaja , ardeii ii golim de samburi , rosile le taiem in 4 fiecare .

Rosiile le punem in blender cu oregano , chilli , sare , piper , pana devin pasta ;

Ardeii si morcovii ii taiem rondele , morcovii ii taiem bucatele mai micute ;

Luam o cratita punem mazarea si restul legumelor  , din pasta de rosii punem doar jumatate peste care adaugam apa cat sa acopere. Dam cratita la foc mediu pana acestea sunt fierte ; Din cand in cand mai golim din zeama ( nu vrem sa iasa ciorba ) .

Carnatii de bere  , ii taiem feliute si dam la rumenit putin intr-o tigaie cu un cubulet de unt ;

Cand legumele sunt fierte , punem restul de pasta , sare , piper , vegeta , dupa gust ; Carnatii ii punem cu 5 minute inainte de a trage de pe foc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu carnaciori de bere" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu feta si marar la cuptor