Ciupercute la cuptor

de UrsanMihaela in Mancaruri de legume, 11 Feb 2018 | 2741 vizualizari

 

Mie imi plac foarte mult ciupercile. Acum va prezint o reteta simpla si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci
  • 250 g carnati
  • 75 - 100 g cascaval sau branza
  • 1 -2 linguri ulei
  • sare dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute la cuptor:

   Se unge tava cu ulei.
   Se asaza ciupercutele dupa ce au fost spalate si desprinse coditele in tava de copt.
   Se taie in rondele mici carnatul si pe pozitioneaza in interiorul ciupercilor.
   Deasupra se rade cascaval sau branza. Se da la cuptor la foc mediu timp de 20 - 30 minute.
   Se scoate tava si se adauga sarea, daca este cazul, cine mai doreste poate pune si piper.
   La mine nu a fost cazul deoarece carnatii folositi au fost suficient de sarati si de piperati.

TIPS-URI

1

Se folosesc ciuperci suficient de mari ca sa putem pune bucatile de carnat in ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuciuleti