O mancare usoara plina de legume si arome. Nu are cum sa nu va placa asa ceva si va invit sa incercati si voi reteta mea.
Curatam si spalam legumele iar conservele le scurgem de apa (nautul il spalam intr-o sita).
Taiem pe rand toate legumele, rondele subtiri.
Incingem intr-o tigaie adanca uleiul de masline si adaugam pe rand legumele, lasandu-le la calit la foc mare doar cateva minute (4-5 ).
Adaugam pudra de chimen si ghimbirul, sosul de soia si un pic de piper.
Mai lasam pe foc aprox 3-4 minute pentru a se imbina aromele.
Eu de aici am impartit legumele in doua pentru ca eu nu mananc ciuperci iar sotul nu a vrut naut :), dar voi le puteti pune impreuna toate daca va plac.
Ciupercile calite in putin ulei de masline si cu usturoiul tocat marunt, vin amestecate cu legumele.
Iar restul de legume in care adaugam nautul si 2 catei de usturoi tocat, le calim inca 1-2 minute.
Servim legumele cu piept de pui grill.
1
Voi puteti amesteca cu toate legumele nautul si ciupercile nu e nevoie sa le separati cum am facut eu