Ciupercile se curata si se spala, apoi se feliaza.
Ceapa curatata si spalata, se toaca marunt.
Ardeiul spalat se curata de cotor si se taie bucatele.
Punem la sotat ceapa in putin ulei de masline, adaugam ardeiul, mai calim 2 minute.
Se pun ciupercutele feliate, adaugam sare si piper dupa gust si lasa sa se gateasca, pana scade apa lasata de ciuperci.
Preincalzim cuptorul la 180 grade C.
Punem intr-un vas termorezistent, 1 foaie de lasagna, adauga un strat subtire de ciuperci calite, acoperim cu alta foaie de lasagna, din nou punem ciuperci... si tot asa pana epuizam toate ciupercile calite.
Ultimul strat va fi foaie de lasagna, peste care turnam smantana lichida de gatit, presam usor sa nu se rupa foile, adaugam marar tocat si dam pentru 15 minute la cuptor.
Scoatem din cuptor, presaram parmezan ras si servim.
Pofta buna!