este tare buna desi aspectul lasa de dorit,am fiert foile de lasagna inainte sa fie gata carnea si s-au cam ondulat cand au devenit reci :(((...
Taiem prazul rondele,usturoiul il curatam si il tocam si punem la calit in putin ulei,cateva clipe.
Carnea,ardeiul curatat si taiat mai mic,le punem cu sare si piper in robotul de bucatarie si macinam.Adaugam carnea peste ceapa si usturoi,lasam pe foc cateva minute pana se schimba culoarea,apoi adaugam putina apa,punem condimente cate jumatate de lingurita de maghiran,oregano,cimbru si busuioc si amestecam bine.Lasam pe foc pana se inmoaie carnea,completand cu cate putina apa daca scade zeama prea mult.Spre sfarsit adaugam 150ml bulion si mai lasam sa scada putin.Oprim focul si lasam sa se raceasca putin apoi adaugam oul in compozitie si omogenizam bine.
Intre timp fierbem foile de lasagna in apa cu sare si le intindem pe o suprafata plana una langa alta,sa nu se lipeasca intre ele.
Sosul de rosii ramas il condimentam cu putine condimente(busuioc,oregano,maghiran si cimbru).
Cascavalul il taiem felii subtiri.
Ungem un vas termorezistent cu unt in care punem un strat de foi de lasagna,le ungem cu sosul de rosii condimentat,punem un strat de carne,unul de cascaval felii si repetam operatia pana terminam ingredientele si deasupra avem foile de lasagna unse cu sos de rosii.Dam la cuptor aproximativ 50minute,scoatem si presaram parmezan ras si mai dam la cuptor 10minute.Lasam sa se racoreasca putin inainte de a taia.E buna atat calda cat si rece,