Curatam ceapa ,o spalam dupa care o taiem marunt si o punem in uleiul bine incins.
Intre timp curatam si morcovul si-l dam pe razatoarea cu ochiuri mici,avem grija sa mai mestecam si in ceapa de pe aragaz pt a nu se arde :) .Dupa ce am terminat de ras morcovul il adaugam si pe el in tigaia cu ceapa si lasam cam 5 minute dupa care adaugam si carnea.Amestecam in aceasta compozitie si o lasam pana ce carnea devine maronie,apoi adaugam sucul de rosii,sare si piper dupa gust si lasam sa mai fiarba circa 20min.
Insa in ultimele 5 minute adaugam si ciupercile .
Intre timp punem un vas cu apa pe foc pt a infierbanta apa cu care vom inmuia foile de lasagna.
Dupa ce a scazut bine sosul de rosii si am pregatit si sosul bechamel incepem sa asezam cate o foaie in tava apoi adaugam sos bechamel,preparat din carne ,parmezan dupa care mai punem o alta foaie si tot asa continuam pt a pune aceasta compozitie pe trei foi.
Pe ultima foaie procedam la fel numai ca punem mai mult parmezan deasupra.
Dupa ce am terminat punem tava la cuptorul bine incins timp de 30-40 min.
Pofta mare!
1
Aceasta compozitie cu carne se mai poate folosi si la paste