Se prajeste carnea tocata cu pasta de rosii timp de 12-14 minute.Se condimenteaza.
Vanata se taie in felii si se prajeste in putin ulei. Se lasa pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei.
Foile de lasagna se pun in apa clicotita pentru 2 minute si se aranjeaza intr-o tava de cuptor.Urmareste pozele. Lasagna se asambleaza in 2 straturi. In acest timp se incalzeste cuptorul pana la 200C.
Se prepara sosul bechamel:
In tigaia putin incalzita cu o lingurita de ulei se adauga untul. Dupa ce se topeste untul se adauga faina si mereu se amesteca cu o lingura de lemn pana se omegenizeaza si se topeste faina cu untul. Se toarna laptele si se fierbe timp de 4 minute , mereu amestecand cu lingura. La urma se adauga un galbenus de ou si putin suc de lamaie, sare se amesteca bine. Se repatizeaza pa lasagna si se presoara deasupra lor cascaval ras prin razatoare. Cantitatea la dorinta. Se coace la cuptor timp de 30 minute.