Se pregateste foarte repede si este tare buna !
Merge cu o salata verde si un pahar de vin !
http://youtu.be/oGfuvWAQ2Pc
Cum pregatim sosurile
Sosul Bechamel Topim 3 linguri de unt, apoi adaugam 3 linguri de faina si amestecam cu laptele, totul la foc mic pana se obtine un sos gros. Sosul Bolognese Punem ulei de masline la incins in tigaie, usturoiul, apoi ceapa, carnea si in final sucul de rosii (cam 3 sferturi din cantitatea totala). Sare, piper si busuioc verde sau uscat, se adauga dupa gust. Asezam in tava pe rand:
La final trebuie sa punem sos Bechamel din belsug, sa acopere bine ultimele foi ca sa nu ramana tari. Acum punem din nou suc de rosii cat sa coloram frumos si cascavalul ras. Coacem timp de 25-30 de minute la foc mediu, este gata atunci cand paleta intra cu usurinta in compozitie. Nu uitati sa puneti si un bol cu salata verde langa farfuria inveselita cu lasagna! In fiecare zi inveseliti-va farfuriile cu ceva bun si sanatos ! Va asteptam si maine cu alte retete testate si gustoase !