Lasagna

de deea2686 in Lasagna, 6 Mar 2015 | 3120 vizualizari

 

Nu am reusit sa fac poza la rezultatul final avind musafiri.....ma revansez data viitoare. :)

 

INGREDIENTE

  • foi lasagna (500 gr)
  • 500 gr carne tocata vitel
  • ulei masline
  • 400 gr mozzarella razuita
  • 200 gr parmigiano (parmezan)
  • 5 linguri bulion
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • busuioc
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna:

Cureti ceapa si morcovul, ceapa o tai marunt, morcovul il dai pe razatoarea mica,l e calesti, adaugi condimentele si apoi 2 linguri bulion.

Ungi o tava cu unt, pui foaie de lasagna, ungi foaia de lasagna cu bulion, pui umplutura, apoi  mozzarella razuita, apoi iar foaie, iar umplutura si tot asa pina se termina compozitia si foile. Deasupra se presara parmezan si se da la cuptor pt 30 minute la foc mic.

Se serveste calda.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne