Lasagna

de madi_marin in Lasagna, 27 Feb 2010 | 9132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata amestec
  • 9 foi lasagna
  • 1 ceasca suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 150-200 g cascaval ras marunt
  • condimente pentru carne tocata
  • condimente pentru carnea de porc
  • condimente pentru pizza
  • usturoi granulat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna:

Carnea tocata se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita intr-un pic de ulei. Se adauga apa si se lasa sa fiarba , adaugandu-se din cand in cand cate un pic de apa atunci cand scade. Cand carnita e aproape facuta se condimenteaza, se pune si sucul de rosii, se mai da un pic in fiert si se da deoparte.

Foile de lasagana se fierb pe rand cam 5 minute fiecare , in apa sarata si cu putin ulei.

Se aseaza intr-un castron termorezistent straturi alternative de foi, carne si cascaval ras. Ultimul strat sa fie de foi peste care se presara cascaval.

Se da castronul la cuptor pana cand lasagna capata o culoare frumoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu ciuperci si afumatura