Lapte cu gris caramelizat

de Michelle in Prajituri, 22 Mar 2010 | 5804 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,6 l lapte
  • 16 lg gris
  • 8 lg zahar
  • 3 lg dulceata gutui
  • Ptr caramel
  • 10 lg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte cu gris caramelizat:

Lapte se amesteca cu zaharul si grisul si se pune la foc.
Cand incepe sa se ingroase adaugam si dulceata dam focul la mic ,si punem intr-o alta oala zaharul la caramelizat.
Cand zaharul e caramelizat,ungem o tava cu el, adaugam  grisul...dam la cuptor cca 10 min

Lasam la racit..Cand e rece bine rasturnam grisul din tava si ..papam...

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte cu gris caramelizat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Georgia 1

23.03.2010, 08:59

Super arata!!!
Si baiatului meu ii place tare mult grisul cu lapte caramelizat.

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 21:51

elena1988 1

02.02.2011, 16:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars