Coronita cu stafide si portocale

de corina241 in Prajituri, 13 Dec 2010 | 4193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de faina
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura de cacao
  • 50 g stafide
  • 1 portocala
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita cu stafide si portocale:

Separam albusurile si le batem spuma.

Adaugam zaharul si mixam pana se formeaza o bezea lucioasa.

Galbenusurile le frecam cu uleiul si le turnam incet peste bezeaua obtinuta.

Incorporam faina si pastram 2 linguri in care adaugam cacaoa.La sfarsit punem praful de copt.

Pregatim o forma de coronita,o tapetam cu hartie de copt si turnam jumatate din compozitie.

Presaram stafidele,apoi compozitia de cacao,iar la final restul de compozitie.

Dam la cuptor pentru 30 minute,iar in primele 20 min nu deschidem cuptorul,altfel se va lasa compozitia.

Pudram cu zahar, decoram cu stafide si felii de portocala zemoasa

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita cu stafide si portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu portocale, nuci si stafide