.....sau cuburi, tavalite cu nuca de cocos
Aceste prajituri le faceam inainte putin altfel, un blat simplu de pandispan insa pe forumul Retete in imagini am vazut o altfel de reteta si e mult mai buna decat ce aveam eu inainte.
Mod de preparare: Zaharul, ouale, mierea si untul se pun intr-un castron si se mixeaza. Se adauga cate putina faina si cate putin lapte in care s-a dizolvat bicarbonatul se alterneaza pana se termina faina si laptele Aluatul trebuie sa aibe consistenta unei smantani groase. Se toarna intr-o tava 20/30 cm (tapetata sau cu hartie de copt) apoi dam la cuptorul preancalzit la 170°C pentru 15 minute Apoi reducem temperatura cuptorului la 150°C si mai lasam aproximativ 10 minute. Blatul se lasa la racit apoi se taie in patrate,in cuburi.
Glazura:
Iingredientele se pun intr-o oala si se lasa la foc mic, amestecand mereu(trebuie sa se topeasca zaharul si sa devina un amestec omogen)
Nuca de cocos(nuca pisata, bucatele de ciocolata) se pune pe o farfurie , glazura se pune intr-o tava lata(astfel se inmoaie mai usor patratele adica nu se imbiba prea tare cu galzura).