.....sau cuburi, tavalite cu nuca de cocos
Aceste prajituri le faceam inainte putin altfel, un blat simplu de pandispan insa pe forumul  Retete in imagini am vazut o altfel de reteta si e mult mai buna decat ce aveam eu inainte.
Mod de preparare: Zaharul, ouale, mierea si untul se pun intr-un castron si se mixeaza. Se adauga cate putina faina si  cate putin lapte in care s-a  dizolvat  bicarbonatul se alterneaza pana se termina faina si laptele  Aluatul  trebuie sa aibe  consistenta unei smantani groase.  Se toarna intr-o tava 20/30 cm (tapetata sau cu hartie de copt) apoi dam la cuptorul preancalzit la 170°C  pentru 15 minute Apoi  reducem temperatura cuptorului la 150°C si  mai lasam   aproximativ 10 minute. Blatul se lasa la racit apoi se taie in    patrate,in cuburi.
Glazura: 
Iingredientele se pun intr-o oala si se lasa la foc mic,  amestecand   mereu(trebuie sa se topeasca zaharul si sa devina un amestec  omogen)
Nuca de cocos(nuca pisata, bucatele de ciocolata) se pune pe o  farfurie  , glazura se pune intr-o tava  lata(astfel se inmoaie mai usor   patratele adica nu se imbiba prea tare  cu galzura).