La multi ani bucataras cu Fesenjan - Tocanita persana cu rodii

de Mitinita in Pui, 20 Dec 2011 | 5293 vizualizari

COMENTARII (34)

mena29 1

20.12.2011, 13:49

brunetica 1

20.12.2011, 13:52

Lau 1

20.12.2011, 13:57

buna

Mitinita 1

20.12.2011, 13:57

mena,tin pumnii la internet

Mitinita 1

20.12.2011, 13:57

Brunetica,vezi ca tu esti al 69-lea prieten

gaby_duceag 1

20.12.2011, 13:58

))))

mena29 1

20.12.2011, 14:02

Multumesc!

brunetica 1

20.12.2011, 14:07

Ubulika 1

20.12.2011, 14:08

nicee

Mitinita 1

20.12.2011, 14:08

gaby

diaconta 1

20.12.2011, 14:22

ce imbarligatura ai adus Miti tot mai bine decat mine,eu n-am adus nimic

Miha 1

20.12.2011, 15:05

lia maria 1

20.12.2011, 15:18

ce bunaciune

MotanLaOale 1

20.12.2011, 15:19

Lorra 1

20.12.2011, 15:47

mmmm....bun

gaby_gabytza 1

20.12.2011, 16:07

yammy

mamaieelena 1

20.12.2011, 16:36

deosebit si bun

ela 1

20.12.2011, 17:26

ce bine arata....

Ina 1

20.12.2011, 18:32

" de imbarligat limba " ))
buna

silvi0ara 1

20.12.2011, 18:37

Tare interesant.

RuxyRux 1

20.12.2011, 20:11

O reteta senzationala...Miti...am pus-o la favo...bravo draga mea draga!

Bucataras Medi 1

20.12.2011, 20:30

eu dau sampania si o melodie cu Salam,e bine)

adasev12 1

20.12.2011, 20:45

ciudat...dar deja m-am obisnuit ...da rodiaproaspata nu-i buna?

ionela2682 1

20.12.2011, 20:52

simplu si delicios!!

Mitinita 1

20.12.2011, 20:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din pulpe pui dezosate cu cartofi natur