Kkak do gi - Kimchi cu ridiche alba

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2012 | 7469 vizualizari

 

Daca vreti sa incercati kimchi, va recomand sa incepeti cu aceasta versiune, se face rapid si va veti putea hotara daca va place,dar nu cred ca nu va va cuceri si pe voi.

 

INGREDIENTE

  • 1 ridiche alba
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa verde
  • 2 linguri gochugaru (pasta de ardei iute korean)
  • 1 lingurita de sos de peste (fish sauce) - optional
  • 1/2 lingurita de ghimbir ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kkak do gi - Kimchi cu ridiche alba:

 

Se curata ridichea si se taie in  cuburi de aproximativ 1 cm. Se pun intr-un bol si se adauga sarea si zaharul. Se lasa deoparte cam 15 minute,apoi se scurge zeama lasata,dar nu se arunca.

Se taie ceapa verde curatata in felii subtiri ,iar usturoiul se preseaza sau se piseaza.

Se adauga la cuburile de ridiche usturoiul,ceapa verde,gochugaru, sosul de peste , ghimbirul ras si zeama lasata de ridichi. Se amesteca bine toate ingredientele si se introduc intr-un borcan.

Pot fi consumate deindata sau se pot pastra la frigider. De asemenea, borcanul poate fi lasat cateva zile la temperatura camerei,iar cand incepe sa fermenteze se introduce in frigider.

Acompaniaza mancarurile coreene,cum ar fi supa sau orezul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Kkak do gi - Kimchi cu ridiche alba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de morcovi caramelizati in vin