Ketchup picant

de Denissa in Clasice, 2 Oct 2011 | 6639 vizualizari

 

NU SE FIERBE

 

INGREDIENTE

  • 3 kg rosii
  • 12 ardei iuti
  • 400 gr. usturoi
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup picant:

Se spala rosiile si se curata. Se tai in bucati si se dau prin masina de tocat. Se adauga usturoiul si ardeii iuti curatati de seminte.

Se amesteca cu sare pana aceasta se topeste.

Se toarna in sticle si se fierbe in baie de abur.

TIPS-URI

1

Rosiile se pot da prin masina cu separator pentru rosii. Kechup-ul va iesi mai fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup picant" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

alinutzika 1

02.10.2011, 21:19

daca e picant tare, imi place!

MotanLaOale 1

03.10.2011, 09:27

ovidiucro 1

03.10.2011, 16:35

Ce legătură are sosul ăsta de roșii cu ketchup-ul?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de dulceata de menta