Kaltzunakia

de theodora in Piine, 20 Mar 2010 | 4742 vizualizari

 

eu retea o stiu de aici din grecia

 

INGREDIENTE

  • pt aluat:
  • 1 1/2 de faina
  • o cescuta de ulei
  • putin otet
  • apa
  • pt umplut:
  • 1 kg de spanac
  • putina branza moale
  • menta
  • putin marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kaltzunakia:

punem faina intr-un bol si facem in mijloc un gol in care punem uleiul si otetul.amestecam si adaugam apa pana devine un aluat pe care putem sa il intindem.il lasam putin deoparte pana pregatim umplutura.spanacul fiert se toaca marunt si se amesteca cu branza,menta si mararul si putina sare.intindem aluatul subtire si cu un pahar il decupam.luam cu lingura din umplutura si punem in rotogoalele de aluat apoi le inpachetam bine.punem uleiul la incins si apoi prajim rotogoalele umplute,le scoatem pe servetele sa se scurga surplusul de ulei si pofta mareee! se servesc  atat calde cat si reci!!!pu

TIPS-URI

1

puteti face in cantitate mai multa si apoi le pastrati la congelator si cand aveti pofta le aruncati direct in tigaie la prajit

Daca ti-a placut reteta noastra "Kaltzunakia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine englezeasca cu branza si ceapa