Kaltzunakia

de theodora in Piine, 20 Mar 2010 | 4778 vizualizari

 

eu retea o stiu de aici din grecia

 

INGREDIENTE

  • pt aluat:
  • 1 1/2 de faina
  • o cescuta de ulei
  • putin otet
  • apa
  • pt umplut:
  • 1 kg de spanac
  • putina branza moale
  • menta
  • putin marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kaltzunakia:

punem faina intr-un bol si facem in mijloc un gol in care punem uleiul si otetul.amestecam si adaugam apa pana devine un aluat pe care putem sa il intindem.il lasam putin deoparte pana pregatim umplutura.spanacul fiert se toaca marunt si se amesteca cu branza,menta si mararul si putina sare.intindem aluatul subtire si cu un pahar il decupam.luam cu lingura din umplutura si punem in rotogoalele de aluat apoi le inpachetam bine.punem uleiul la incins si apoi prajim rotogoalele umplute,le scoatem pe servetele sa se scurga surplusul de ulei si pofta mareee! se servesc  atat calde cat si reci!!!pu

TIPS-URI

1

puteti face in cantitate mai multa si apoi le pastrati la congelator si cand aveti pofta le aruncati direct in tigaie la prajit

Daca ti-a placut reteta noastra "Kaltzunakia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle cu branza