Jumari cu boia si ceapa -la multicooker

de mihaelar63 in Porc, 30 Mai 2019 | 3200 vizualizari

 

  "Retete pentru mese in familie"
Recent am fost intr-o scurta calatorie [de placere:D ] pe la vecinii nostrii . Nu am putut sa ocolesc faimoasa Piata Centrala din Budapesta (Kozponti Vasarcsarnok]. Bineinteles ca am venit cu idei noi , mai ales despre asezonarea jumarilor . Imediat ce am ajuns acasa  am pus in practica noile informatii . Eu am folosit grasime de porc rasa Mangalita , crescut si sacrificat in gospodarie taraneasca .

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg grasime de porc Mangalita
  • sare
  • Condiment cu boia si ceapa deshidratata granulata [boia dulce , boia iute , ceapa rosie , ceapa galbena ]
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari cu boia si ceapa -la multicooker:

  1. Grasimea de porc se taie cuburi .
  2. Depinde cat de mari va plac jumarile .
  3. Eu le tai demarimea a doua cutiute de ghibrituri :D
  4. Am pus jumarile crude in multicookerul Philips si am setat aparatul pe prajire timp de 45 minute .
  5. Intoarceti cu o spatula de silicon jumarile pana incep sa elibereze grasime .
  6. La inceput se lasa capacul pus . Cand incepe sa se elibereze grasimea capacul masinii de gatit trebuie sa fie ridicat .
  7. In acest mod jumarile vor iesi crocante .
  8. Dupa incheiera ciclului am mai reprogramat inca o data aparatul pentru ca jumarile nu erau facute .
  9. Sarati usor .
  10. Cam in 15 minute se auzeau cum jumarile incep sa sfarie , semn ca sunt aproape gata .
  11. Am supravegheat  pana cand jumariel au capatat o frumoasa culoare rumena .
  12. Am scos jumarile cu o paleta cu gauri si le-amlasat sa se raceasca si sa se scurga  intr-o sita .
  13. Cand jumarile sunt reci se tavalesc prin pudra de boia cu ceapa deshidratata .
  14. Noi am servit jumarile cu paine de casa si ceapa verde, ridichi , rosii .
Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari cu boia si ceapa -la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne tocata, mozzarella si legume