Jumari

de Angelina_Elena in Porc, 6 Sep 2013 | 3522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • slanina de porc (cu putin carne)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari:

Se taie slanina cubulete, apoi se pune intr-un ceaun.

Se tine la foc mediu pana cand grasimea se topeste si se formeaza jumarile.

Dupa ce acestea sau rumenit se scot pe servetele pentru a absorbi excesul de grasime.

Se presara sare dupa gust, apoi se poate servi.

Sa aveti pofta! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jumari