Ceapa o tocam marunt si o calim intr-o cratita in care am adaugat putin ulei, cand devine transparenta adaugam usturoiul posat. Lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam carnea (spalata si taiata bucati)
Lasam sa se rumeasca carnea si adaugam morcovii taiati rondele, ardeiul tocat marunt sau felii, amestecam si lasam cca 2-3 min dupa care adaugam pasta de tomate, sare, piper, chilli, cimbrul si paharul de vin.
Lasam pe foc pana scade vinul si adaugam apa fierbinte cat sa acopere carnea, acoperim cratita si lasam la foc potrivit cca 20 min,
Adaugam ciupercile curatate si taiate felii, mazarea, varza taiata (nu foarte marunt) si cartofi taiati cuburi.
Mai adaugam apa daca este nevoie si lasam sa fiarba la foc mediu,
Cand au fiert legumele, adaugam pastele si apa (fierbinte) cat sa treaca peste ele, lasam sa fiarba cca 8 min dupa care la final adaugam patrunjel verde tocat.
Cristeena (multumesc pentru reteta) a folosit dovlecel, eu nu am avut in casa si am folosit ciuperci.