Jambon de porc la cuptor

de Bucataras Medi in Porc, 12 Oct 2010 | 13870 vizualizari

 

Garnitura este de ceva ciuperci................experta Gaby a zis ca sunt ghebe..............io nu prea pun baza pe ce spune ea dar ca sa-i fiu pe plac mai trec cu vederea........HAHAHA.
Fraged si buuuuuuuuuuunnnnnnnnn.................

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de jambon de circa 800 g
  • 1 pahar cu vin alb
  • ulei de masline
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • rozmarin uscat
  • boia dulce/iute (dupa preferinta)
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jambon de porc la cuptor:

Spalam bucata de jambon, o condimentam cu sare si o punem intr-un vas.Acoperim cu apa, turnam vinul  si adaugam cateva boabe de piper, cateva frunze de dafin si rozmarin.Dam la foc mic si lasam sa fiarba circa 30 min., sub capac.Din cand in cand luam spuma.Cand furculite intra usor in carne scoatem bucata si o asezam intr-un alt vas(eu am folosit vaul de lut).Stropim cu putin ulei de masline si condimentam cu piper proaspat macinat si boia.Adaugam cateva linguri din supa de carne in care a fiert si dam la cuptor.Lasam sa se rumeneasca bine, scoatem din cuptor , feliem si apoi servim alaturi de o salata sau o garnitura.

George a preferat o salata de ghebe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jambon de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ciuperci si carne de porc