Daca branza de vaci este mai apoasa atunci o punem intr-un tifon dublu si o lasam la scurs. Dam branza de oaie pe razatoarea mare (sau o sfaramam cu ajutorul furculitei) si apoi o amestecam cu branza de vaci, smantana, ouale si mararul taiat marunt. Condimentam cu piper alb. Amestecam.
Topim untul si apoi il lasam sa se racoreasca. Punem pe masa de lucru infainata o foaie de placinta pe care o ungem cu unt cu ajutorul unei pensule. Peste aceasta suprapunem inca 3 foi care la randul lor vor fi unse cu unt topit. Amestecul de branza il impartim in 3. Ungem cu o parte din acest amestec foile de mai sus. Netezim cu ajutorul unei spatule. Rulam, nu prea strans.
Tapetam o tava rotunda cu hartie alimentara si il punem in tava. Revenim la celelalte foi cu care procedam la fel. Mie mi-au rezultat 3 rulouri in total pe care le-am asezat sub forma de melc in tava rotunda.
Ungem cu ou si dam la cuptorul incins in prealabil, la 180 grade, timp de circa 20 minute.
Scoatem tava din cuptor, o lasam sa se racoreasca putin apoi o scoatem din tava si o asezam pe un platou.