Un aperitiv super sățios, numai bun pentru musafiri neanuțați și chiar pachețelul de școală/servici!
Mulțumesc LauraAdamache pentru idee! ;)
Foaia de foietaj dezghețată se întinde pe masa de lucru. Se unge cu muștar, apoi se așează feliile de mușchi, pastramă, salam pe toată suprafața foii.
Se presară cașcavalul ras, felii de brânză topită, frunzele de baby spanac.
Foaia asezonată, se rulează strâns, apoi se taie în bucăți de 2-3 cm grosime și se așează în tava tapetată cu foaie de pergament.
Gălbenușul se amestecă cu laptele până se omogenizează, apoi se ung, rulorile, aplatizate ușor, se presară mix de semințe și se dau la copt, în cuptorul preîncins, la 200 grade, cca. 20 minute.
Se savurează calde sau reci. Sunt delicioase!
Spor și poftă bună!
1
Puteți folosi orice mezeluri aveți prin frigider! ;)
2
În loc de brânză topită, puteți folosi felii subțiri de cașcaval.