un soi de gogosele doar ca le-am decupat in forma de inimioare si le-am decorat,pe langa zahar pudra, cu topping de capsuni. Va astept cu drag...
Aluat:
cca 500 ml ulei pentru prajit cca 100gr - 150 gr.zahar pudra pentru pudrat topping de capsuni (la tub, din comert)
Dizolvam drojdia,amestecand-o cu sarea si o lingura de zahar.
Adaugam ouale,apoi sana si uleiul. Incorporam zaharul si coaja de lamaie si la final faina cernuta.
Obtinem un aluat elastic.
Il intindem pe masa de lucru infainata.
Decupam forme de inimioare.
Le lasam cca 15-20 min la dospit; intre timp nu uitam sa incingem uleiul.
La foc redus, sa nu se arda uleiul prea tare, prajim inimioarele pe ambele fete si cand sunt aurii le scoatem pe servetele absorbante sa scapam de uleiul in exces.
Ele vor creste frumos in timpul coacerii insa sa nu se lase cat sunt fierbinti,cel mai bine este sa nu le suprapuneti asa fierbinti.
Mai bine le scoateti in alte vase captusite cu hartie absorbanta decat sa puneti doua sau mai multe starturi de inimioare unele peste altele.
Dupa ce s-au racit, pudram cu zahar pudra din abundenta si decoram cu topping de capsuni.
1
delicioase. A doua zi pot fi servite cu laptic cald sau rece... in loc de mic dejun! ;)