Inimioare din foietaj cu seminte de canepa

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2015 | 3271 vizualizari

 

va poftesc la saleuri.... Cine da berea?

 

INGREDIENTE

  • 800 gr. aluat foietaj din comert
  • 1 ou
  • sare fina de Himalaya
  • seminte de canepa
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare din foietaj cu seminte de canepa:

Aluatul foietaj dezghetat complet se desface din ambalaj pe masa de lucru.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Tapetam doua tavi cu hartie de copt.

Decupam inimi de aluat cu forma cea mai mare din set, apoi la mijloc decupam inimioare mai mici cu cea mai mica forma din set.

Asezam inimioarele de aluat in tava, le ungem cu ou batut, apoi presaram sare fina de Himalaya si semnite de canepa din belsug.

Dam tavile la cuptor pentru 15-20 minute, pana se rumenesc saleurile dupa preferinta.

Le lasam la racorit si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare din foietaj cu seminte de canepa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri aperitiv cu sunca si masline