Chiar daca cer timp si rabdare vi le recomand,noua ne-au placut la nebunie si am sa mai fac. Bineinteles ca mi-ar fi fost mult mai usor sa le fac daca nu aveam in dotare una bucata copchil razgaiat si pus pe rele. Daca aveti si voi asa ceva prin gospodarie va recomand sa scapati de pacoste o ora sau doua ca sa puteti lucra linistite.
Ceapa curatata si spalata se taie rondele,se ia pielita de pe fiecare rondel,de aceea trebuie sa va inarmati cu rabdare si ceva timp liber.Nu trebuie sa va necajiti daca se mai rupe cate un inelus,nu-i musai sa fie perfecte.
Se bate delicat oul,apoi se pune si laptele si putina sare. Separat se amesteca componentele uscate : faina,vegeta,sarea,piperul,oregano si boiaua.
Se trece fiecare rondel prin faina + condimente,apoi prin ou,iar prin faina si din nou prin ou si se pun la prajit in baie de ulei incins dinainte.
Sunt bune calde. Ale mele n-au apucat sa se raceasca,s-au facut nevazute in aproximativ 4-5 minute.