Inghetata de vanilie cu fructe de coacaze

de lia maria in Dulciuri, 21 Apr 2011 | 3689 vizualizari

 

Si pentru ca azi este o zi speciala pentru mine…, va servesc cu drag, o cupa cu inghetata de vanilie si fructe de coacaze.

 

INGREDIENTE

  • 6oua
  • 350g zahar
  • 2  budinci vanilie
  • 1L lapte

 

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de vanilie cu fructe de coacaze:

Separam galbenusele de albuse.

Galbenusele cu 200g zahar le frecam pana devin spuma, apoi adaugam budincile si incet incet incorporam si laptele. Punem compozitia la fiert pana se ingroasa putin, amestecand din cand in cand., dupa care o lasam sa se raceasca.

Separat batem albusurile cu restul de zahar si incorporam bezeaua in prima compozitie.

Punem intr-un recipient cu capac si dam la congelat.

Sevim simpla , cu un toping sau fructe deasupra… oricum e grozava! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de vanilie cu fructe de coacaze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

RuxyRux 1

21.04.2011, 23:18

O minunatie...pentru asa o zi speciala! Lia draga mea...La Muuulti Ani din toata inima! Sa fii fericita! Un Paste cu bucurie iti doresc cu multa liniste in suflet si in viata!

diaconta 1

21.04.2011, 23:19

La multi ani Lia mii de pupici si sa ai parte de tot ce-i mai frumos in viata
iar cu inghetata m-ai lovit in punctul sensibil

adry88 1

31.05.2011, 16:23

tare bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parfe de ciocolata