Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Cel mai potrivit desert pentru aceasta perioada. Se prepara usor si este la indemina orsicui. Este atat de buna inghetata, incomparabila cu cea din comert .
Se curata capsunile, se spala bine si se lasa in strecuratoare sa se scurga bine apa, apoi se paseaza bine. Frisca se pune intr-un castron o mixam bine pana isi mareste volumul, apoi adaugam zaharul treptat si mixam pana se topeste. Adaugam capsunile si mai mixam 2-3 minute.
Inghetata este gata. O asezam intr-o caserola de plastic si o dam la congelator. Se serveste dupa cateva ore sau a doua zi .
1
Se poate servi ca atare si cu un topping de capsuni langa
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult