Inghetata de banane

de Bunica in Dulciuri, 30 Mai 2010 | 5517 vizualizari

 

A venit vara.... !

 

INGREDIENTE

  • 2 banane potrivite
  • 2 oua
  • 4 linguri zahar
  • 400 ml. frisca
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de banane:

Se curatat bananele si se mixeaza.

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza impreuna cu zaharul pana stau pe tel.

Se amesteca albusurile cu bananele mixate si frisca. Toata compozitia se pune intr-un vas si se baga la congelator. Dupa 1ora si jumatate se scoate vasul si se mixeaza 1-2 minute pentru a nu se forma ace. Se repeta operatia de 2-3 ori.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de banane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Ubulika 1

02.06.2010, 17:39

miamyy!! bananele preferatele mele

Bunica 1

12.06.2010, 15:23

Sylvia , s-a terminat repede, dar daca vii fac repede o portie pentru voi.

Adinacarla 1

16.06.2010, 08:58

ce binevenita este o cupa de inghetata pe caldura asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort Sacher