Placinte cu branza in foaie de taitei

de izulika in Dulciuri, 27 Apr 2010 | 7602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru foi avem nevoie de: 
  • 2 cani faina
  • 3 oua
  • 1 lingura ulei
  • 1 varf de lingurita sare   
  • Pentru umplutura avem nevoie de :
  • 100 g telemea vaca
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingura zahar
  • esenta de lamaie/coaja de lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza in foaie de taitei:

Intr-un castron se bat cele 3 oua impreuna cu sarea si uleiul apoi se adauga peste cele 2 cani de faina si se framanta pana se obtine un aluat moale si usor de intins.Se imparte aluatul in 3 parti egale si se intind foi subtiri care se presara cu faina pentru a nu se lipi.Pe fiecare foaie obtinuta se intinde un strat subtire de branza acesta trebuie sa fie pana la jumatatea foii pentru a se putea indoi,dupa ce se indoaie se preseaza marginile cu varful degetelor pentru a nu iesi umplutura.Placinta se taie cu ajutorul unei farfurii si se prajeste in ulei incins pana capata o culoare aurie.Se scot pe servetele absorbante si se servesc cu zahar pudra sau fara zahar alaturi de bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza in foaie de taitei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (4)

Miha 1

27.04.2010, 15:54

Interesanta ideea cu aluatul de taitei.

izulika 1

27.04.2010, 17:06

aluatul este super merita incercat

marieta 1

27.09.2010, 00:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branzoici cu urda si marar