Inghetata cu zarzare

de CookieMonster in Dulciuri, 6 Sep 2013 | 4131 vizualizari

 

Cum inghetata cu frappe a fost repede exterminta :D am mai facut una repede

 

INGREDIENTE

  • 200 g frisca lichida
  • 2 albusuri
  • 150 g zarzare bine coapte fara samburi
  • 50 g zahar pudra
  • 1 capac esenta de trandafiri
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu zarzare:

1. Zarzarele curatate de samburi le taiem felii subtiri si le pudram cu zahar

2. Batem frisca pana se intareste. Mixand in continuare adaugam zaharul, esenta si zarzarele.

3. Batem spuma tare albusurile si le turnam peste frisca ametecand usor cu o lingura de lemn. 

4. Omogenizam compozitia si o dam la congelator 2 - 3 ore.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ca sa fiti siguri ca frisca se intareste lasati vasul in care o mixati la frigider 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu zarzare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de catina si zmeura