Inghetata cu iaurt si zmeura

de Angelina_Elena in Dulciuri, 20 Iul 2013 | 5189 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g iaurt grecesc
  • 150 ml frisca lichida
  • 150 g zmeura proaspata
  • 3 linguri miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu iaurt si zmeura:

Mixam frisca pana se intareste, apoi o dam la frigider.

Fructele le-am zdrobit cu o furculita, iaurtul l-am amestecat cu mierea.

Am amestecat piureul de fructe cu iaurtul, apoi am incorporat frisca, amestecand usor cu o spatula.

Am pus compozitia intr-o caserola si dat-o la congelator.

Dupa o ora am scos caserola de la congelator si am amestecat  cu blenderul pana a devenit iar cremoasa.

Am pus o parte din inghetata intr-o cutiuta mica dreptunghiulara, am pus zmeura din loc in loc si am dat-o iar la congelator alaturi de caserola precedenta.

Inainte de a o servi, inghetata se lasa putin la temperatura camerei.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu iaurt si zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert inghetata de zmeura si vanilie