sant super pufoase. am preparat reteta de brinzoaice inspirindu-ma de pe blogu amaliei si i multumesc
Se freaca drojdia cu putin zahar,pana se lichefiaza apoi se adauga 60 ml lapte caldut.Separat se incalzeste si restul de lapte, dar nu fierbinte, si se adauga untul sa se topeasca, precum si zaharul vanilat. Punem si sarea, iar apoi il punem peste faina adaugind si drojdia si framantam pana se desprinde de margini.
lasam la dospit 45 minute la loc caldut .
Luam jumatate din aluat si il intindem foaie si il taiem in 6 dupa care fiecare parte o luam pe rand si o mai intindem putin la un capat taiem fasii ca in poza. Punem umplutura de branza care am facut-o asa:se amesteca branza cu zaharul, ouale,stafidele si coaja de lamaie rulam cu partea netaiata spre partea taiata si cea taiata vine deasupra,mai lasam in tava 15 minute dupa care le ungem cu galbenus de ou cu putin lapte si dam la copt cam 20 minute la 180 grade pana se rumenesc dupa ce se racesc putin le pudram cu zahar pudra.