Separam albusurile de galbenusuri si mixam albusurile cu 1 praf de sare,putina zeama de lamaie,adaugand treptat zaharul pudra.Mixam pana obtinem o bezea tare.
Punem zaharul tos cu 10 linguri de apa pe foc mic.siropul obtinut il punem treptat peste galbenusuri mixand mereu pana compozitia se raceste si obtinem o crema alba,peste care adaugam coaja rasa de la 1 lime si zeama de la 2.
Ciocolata o topim la baigne marie si o adaugam peste crema de galbenusuri.
Frisca o batem cu zaharul vanilat,apoi o adaugam peste galbenusuri amestecand usor.
La sfarsit adaugam bezeaua.Amestecam totul uso si bine,apoi punem intr-un vas si dam la congelator cateva ore.
Servim cu placere.
1
daca vreti puteti pune mai multa ciocolata,gustati cand compozitia este gata si o faceti dupa placul vostru(mai dulce,mai acrisoara,mai ciocolatoasa)