Inghetata cu capuccino

de gaby_gabytza in Dulciuri, 13 Mai 2013 | 5550 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 200 g zahar
  • 1 esenta portocale
  • 3 linguri capuccino
  • 600 ml frisca
  • un praf sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu capuccino:

Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare.

Galbenusurile le amestecam cu zaharul si cu lingurile de capuccino pana se topeste zaharul si rasturnam peste albusurile batute spuma

Dupa adaugam frisca mixata putin cu esenta.Dam inghetata la congelator dar o mai amestecam de cateva ori pentru a nu face ace de gheata.

Servim cu putina ciocolata razuita deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu capuccino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

MonaMimi 1

13.05.2013, 16:24

Rocsi 1

13.05.2013, 20:36

Buna acum ca sosesc caldurile

gaby_gabytza 1

14.05.2013, 09:11

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert nuci umplute cu nutella