Inele de ceapa

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2013 | 3610 vizualizari

 

vroiam de mult sa pun aceasta reteta si iata ca ia venit randul :D

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 2 cepe mari
  • 75 gr de faina
  • 2 linguri de amidon
  • 1/2 praf de copt
  • 1/2 de lingurita de boia dulce
  • 1 lingurita de zahar brun
  • 125 ml de lapte
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de ceapa:

Se amesteca ingredientele uscate,apoi se pune oul batut cu laptele.Compozitia trebuie sa iasa mai groasa ca cea de clatite.Se taie ceapa rondele nu foarte groase si se trec prin compozitia obtinuta.Se prajesc pana devin putin rumene.Se servesc ca garnitura sau cu salate.

Pofta buna sa aveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (22)

Ligia Bxl 1

17.07.2013, 11:13

multumesc fete dragi

roxana_simona 1

17.07.2013, 14:43

bunn

Ligia Bxl 1

23.05.2014, 20:42

roxana_simona multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inele de ceapa