Inele de calamar pane

de jolygina in Fructe de mare, 22 Mar 2012 | 6701 vizualizari

 

nu am mancat niciodata si m-am gandit sa incerc ,asa ca am incercat si aceste ineluse
care au iesit binisor ,ma asteptam sa fie altfel dar au fost ok

 

INGREDIENTE

  • o punga de ineluse de calamar
  • 2 oua
  • putin delicat
  • putin piper
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de calamar pane:

Am dezghetat inelusele si le-am condimentat cu putin delikat si piper

Apoi am batut ouale si am adaugat o lingura de faina 

Le-am pudrat bine pe fiecare in parte cu faina, apoi le-am trecut prin ou si la sfarsit prin pesmet 

Le-am pus in uleiul incins 

Le scoatem pe un servetel pentru a le lua surplusul de ulei 

Le putem servi cu sos de usturoi cu smantana sau cu ketchup

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de calamar pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

jolygina 1

25.03.2012, 22:28

va astept mamaie

alira_72 1

22.02.2013, 21:40

In ou ai pus o lingura de faina ?

jolygina 1

22.02.2013, 22:44

da am pus daca vrei poti sa mai pui daca ti se pare ca e prea sptire

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti saganaki