In asteptarea lui Mos Craciun: Clementine in sirop de anason si scortisoara

de Oana in Cocktail, 23 Dec 2011 | 4492 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 clementine
  • 250 ml martini alb
  • 500 ml apa
  • 150 g zahar
  • 2 batoane de scortisoara
  • 3 stelute de anason
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA In asteptarea lui Mos Craciun: Clementine in sirop de anason si scortisoara:

Se prepara mai intai siropul. Apa, martini si zaharul se amesteca intr-o craticoara, se adauga scortisoara si anasonul si se fierb 5 minute la foc mic, amestecand din cand in cand.

Intre timp se curata clementinele de coaja si de pielita alba, se taie in rondele groase si se aseaza intr-un bol. Se toarne peste ele siropul fierbinte si se lasa la racit. Absolut delicios si aromat!

Daca ti-a placut reteta noastra "In asteptarea lui Mos Craciun: Clementine in sirop de anason si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Oana 1

24.12.2011, 13:37

Ina, a venit Mosul aseara si l-am trimis mai departe, la toata lumea va veni! Craciun Fericit tuturor!!

MotanLaOale 1

24.12.2011, 21:58

bun bun

Sidy 1

25.12.2011, 07:15

Minunat tre'sa fie ! Vreau sa gust si eu !
Bucuria Craciunului sa salasluiasca vesnic in inima voastra, luminandu-va
sufletul. Sa fiti vesele si iubite si sa va bucurati de cadouri frumoase si mult dorite.
CRACIUN FERICIT !

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Martini cocktail