In asteptarea lui Mos Craciun: Clementine in sirop de anason si scortisoara

de Oana in Cocktail, 23 Dec 2011 | 4728 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 clementine
  • 250 ml martini alb
  • 500 ml apa
  • 150 g zahar
  • 2 batoane de scortisoara
  • 3 stelute de anason
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA In asteptarea lui Mos Craciun: Clementine in sirop de anason si scortisoara:

Se prepara mai intai siropul. Apa, martini si zaharul se amesteca intr-o craticoara, se adauga scortisoara si anasonul si se fierb 5 minute la foc mic, amestecand din cand in cand.

Intre timp se curata clementinele de coaja si de pielita alba, se taie in rondele groase si se aseaza intr-un bol. Se toarne peste ele siropul fierbinte si se lasa la racit. Absolut delicios si aromat!

Daca ti-a placut reteta noastra "In asteptarea lui Mos Craciun: Clementine in sirop de anason si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Oana 1

24.12.2011, 13:37

Ina, a venit Mosul aseara si l-am trimis mai departe, la toata lumea va veni! Craciun Fericit tuturor!!

MotanLaOale 1

24.12.2011, 21:58

bun bun

Sidy 1

25.12.2011, 07:15

Minunat tre'sa fie ! Vreau sa gust si eu !
Bucuria Craciunului sa salasluiasca vesnic in inima voastra, luminandu-va
sufletul. Sa fiti vesele si iubite si sa va bucurati de cadouri frumoase si mult dorite.
CRACIUN FERICIT !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Martini cocktail