Ikura Sushi

de Satisfyyourcravings in Somon, 20 Oct 2014 | 4940 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame orez pentru sushi
  • 3-4 linguri icre proaspete de somon
  • 1/2 cana otet din vin de orez
  • foi nori ( alge pentru sushi)
  • 1 lingurita zahar
  • putina sare
  • wasabi pentru servit
  • ghimbir murat pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ikura Sushi:

Orezul pentru sushi se fierbe conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Intr-o cratita mica, se incalzeste otetul impreuna cu zaharul si sarea, dar numai pana cand acestea se dizolva. Otetul nu trebuie sa fiarba. Se toarna peste orez si se amesteca. 

Foile nori se taie in fasii late de cativa centrimentri. Se formeaza bule de orez lunguiete, ca o corabie. Se infasoara de jur imprejur cu foi nori si se aseaza cate o lingurita de icre in fiecare sushi. 

Se consuma imediat cu wasabi si ghimbir murat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ikura Sushi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]