Iepure cu vin rosu si rozmarin

de cristeena20 in Iepure, 24 Mar 2016 | 5466 vizualizari

COMENTARII (19)

- Andreea - 1

24.03.2016, 18:59

O bunatate

reisnaor_2006 1

24.03.2016, 19:01

deyutzky 1

24.03.2016, 19:05

delicios

portiadelumina 1

24.03.2016, 19:07

E bun de Paşti, dar la voi e Paştele duminică, aşa că-i binevenit. Noi rămânem axaţi pe spanac.

Bunica 1

24.03.2016, 19:28

o bunătate!

Rahela Velicu 1

24.03.2016, 19:39

Este foarte gustos, si noua ne place!

Merisor 1

24.03.2016, 19:44

Ce reteta faina!

Bya Ralu 1

24.03.2016, 19:52

Delicios

MotanLaOale 1

24.03.2016, 19:57

simona72 1

24.03.2016, 20:13

Woooow! E genul de mancare care-mi place cel mai mult! Ne-bu-ni-eeee!

Ina 1

24.03.2016, 20:18

waaa

mirela0911 1

24.03.2016, 20:30

Ce bun trebuie sa fie!

diaconta 1

24.03.2016, 22:38

O bunatate

T I M E A 1

24.03.2016, 22:45

cred ca e tare bun ce ai facut aici

Ksenya 1

25.03.2016, 06:51

imi place cum ai facut iepurele,arata foarte apetisant

elucubratiiculinare 1

25.03.2016, 10:53

ce-mi placeeee

Geanina87 1

25.03.2016, 12:19

cristeena20 1

25.03.2016, 15:09

Multumesc mult dragilor!! L-am servit aseara la cina si a placut mult

Rocsi 1

25.03.2016, 21:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iepure la cuptor cu sos de rosii, praz si masline