Iepure cu vegetale si smantana

de Panacris in Iepure, 4 Apr 2016 | 4133 vizualizari

COMENTARII (13)

mihaelar63 1

04.04.2016, 21:13

Cica hybrid )
Mie imi place cum arata si ce are4 in compozitie

Panacris 1

04.04.2016, 21:20

Mihaellla

Gherca Daniela 1

04.04.2016, 21:49

MotanLaOale 1

04.04.2016, 21:55

bun bun

AndrutzaP 1

04.04.2016, 22:41

Nu am mancat niciodata iepure si sunt reticienta! Dar asa bine arata unele preparate ca imi vine sa incerc si eu!

Bya Ralu 1

04.04.2016, 23:05

Ce bine arata

RuxyRux 1

04.04.2016, 23:18

Harnicuta gospodinuta mai esti!

Panacris 1

05.04.2016, 08:14

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

simona72 1

05.04.2016, 09:54

Super! Si eu am facut ieri iepure

Rocsi 1

05.04.2016, 10:50

Geanina87 1

05.04.2016, 11:47

anca_rm 1

05.04.2016, 11:49

imi plec retetele tale cu iepure , tare gustos

Panacris 1

05.04.2016, 13:24

Multumesc Anca Aș găti mai des, dar e cam scump Ne răsfățăm și dnoi din când în când.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carne de iepure cu legume